Adatvédelmi irányelvek

1. Jogalap

1.1. Az EU általános adatvédelmi rendelete, a 2000. évi adatvédelmi törvény és a 2018. évi adatvédelmi törvényt módosító törvény szolgálja a személyes adatok védelméhez való jogot. Adatait kizárólag a jogszabályi rendelkezések (GDPR, DSG 2018, TKG 2003) alapján kezeljük.

2. Alapok

2.1. A felelős az MMFitness GmbH

2.2. Számunkra különösen fontos az Ön által ránk bízott összes személyes adat védelme és biztonságban tartása. Ez a dokumentum többet mond arról, hogyan használjuk és dolgozzuk fel személyes adatait.

3. Célhoz kötöttség, jogalap, tárolási idő és adatcímzett

3.1. Az összegyűjtött személyes adatokra a szerződés teljesítéséhez, számlázáshoz, szerződéses igények érvényesítéséhez, ügyfélszolgálati és reklámozási célokra van szükségünk. Az adatok gyűjtése, tárolása, feldolgozása és felhasználása erre a célra történik.

3.2. Személyes adatai kezelésének jogalapja egyrészt a szerződés teljesítése (pl. online vásárlás), a jogos érdek, a törvényi vagy szerződéses kötelezettségeink teljesítése, másrészt az Ön hozzájárulása (pl. kapcsolatfelvételi űrlap, hírlevél, cookie-k). Az adatok megadásának elmulasztása különböző következményekkel járhat.

3.3. Olyan adatokat is feldolgozunk, amelyeket jogszerűen kaptunk online üzleti címjegyzékekből vagy közösségi hálózatokból. Ezek olyan alapvető személyes adatok, mint pl. A cég neve, a kapcsolattartó neve, szakmai beosztása, valamint a preferált elérhetőségek (e-mail cím, cím, telefonszám stb.). Ezek az adatok kizárólag nyilvánosan hozzáférhető forrásokból származnak.

3.4. Személyes adatait (név, cím, telefonszám, fizetési adatok) szükség esetén az üzleti kapcsolat teljes időtartama alatt (a kezdeményezéstől, a feldolgozástól a szerződés megszűnéséig), valamint a törvényes tárolásnak megfelelően kezeljük. valamint a többek között a Német Kereskedelmi Törvénykönyvből (UGB), a Szövetségi Adótörvénykönyvből (BAO) adódó dokumentációs kötelezettségek, valamint minden jogvita végéig, a folyamatban lévő jótállási és jótállási időszakok stb.

3.5. Weboldalaink működésének részeként olyan adatfeldolgozókat bízunk meg, mint például a „szoftverszolgáltatók” és az „ügynökségek”, akik tevékenységük során hozzáférhetnek az Ön személyes adataihoz, feltéve, hogy az adatokra az adott szolgáltatásuk teljesítéséhez van szükségük. Elkötelezték magukat irántunk, hogy betartják a vonatkozó adatvédelmi előírásokat. A rendelésfeldolgozási szerződéseket a GDPR 28. cikkének megfelelően kötötték meg. Az általunk megbízott processzorokról bővebb információt az office(@)mmfitness.at címen kérhet.

3.6. A megrendelésének megfelelő feldolgozásához szükséges adatokat (név, cím, telefonszám, fizetési adatok) továbbítjuk harmadik fél szolgáltatóknak is, akik személyes adatokat dolgoznak fel helyettünk (pl. hitelkártyás fizetések és egyéb fizetési tranzakciók, valamint a szállítás és kézbesítés).< /p>

4. Kapcsolatfelvételi űrlap

4.1. A kapcsolatfelvételi űrlapunkon szereplő adatait, beleértve a személyes adatokat is, saját levelezőszerverünkön keresztül küldjük meg nekünk, hogy feldolgozzuk és tároljuk kérelmét. Ezeket az adatokat az Ön hozzájárulása nélkül nem gyűjtjük vagy továbbítjuk. Ezen adatok nélkül nem tudjuk feldolgozni megkereséseit.

4.2. Az adatkezelés a TKG 96. § (3) bekezdésében és a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontjában (beleegyezés) foglalt jogszabályi rendelkezések alapján történik.

5. Hírlevelek

5.1. Hírlevelünkre a weboldalon a dupla feliratkozási eljárással regisztrálhat. Regisztráció után kapni fog egy e-mailt a regisztráció megerősítésére. Ezen adatok közlése nélkül hírlevelünk továbbítása nem lehetséges. A hírlevélről leiratkozhat a hírlevél végén található leiratkozás linkre kattintva. Lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a következő linken keresztül leiratkozzon: http://news.mmfitness.at/f/83621-156979/wwu/

5.2. Megbízzuk a feldolgozókat hírlevelünk elküldésével. Elkötelezték magukat irántunk, hogy betartják a vonatkozó adatvédelmi előírásokat. Megrendelésfeldolgozási szerződést kötöttek a GDPR 28. cikkének megfelelően. Az általunk megbízott processzorokról bővebb információt az office(@)mmfitness.at címen kérhet.

5.3. Az adatkezelés a TKG 96. § (3) bekezdésében és a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontjában (beleegyezés) foglalt jogszabályi rendelkezések alapján történik.

6. Online vásárlás

6.1. Felhívjuk figyelmét, hogy a kapcsolat tulajdonosának IP-adatait, valamint a vásárló nevét, címét és telefonszámát a webáruház üzemeltetője (MMFitness) a vásárlási folyamat egyszerűsítése érdekében cookie-k keretében tárolja. és a későbbi szerződésfeldolgozáshoz. Az Ön által megadott adatok a szerződés teljesítéséhez vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtásához szükségesek. Ezen adatok nélkül nem tudjuk Önnel szerződést kötni.

6.2. Az adatokat a vételár megterhelése céljából a feldolgozó banknak/fizetési szolgáltatónak, az áruk kiszállítása céljából az általunk megbízott szállítmányozó cégnek/szállítmányozónak, az adótanácsadónknak pedig a vételár megterhelése céljából továbbítjuk. adókötelezettségek. Ezen túlmenően ezeket az adatokat (kizárólag; név, cím, telefonszám) továbbíthatjuk beszállítóinknak is annak érdekében, hogy időtakarékos közvetlen kézbesítést tudjunk végrehajtani Önnek. Elkötelezték magukat irántunk, hogy betartják a vonatkozó adatvédelmi előírásokat. Megrendelésfeldolgozási szerződést kötöttek a GDPR 28. cikkének megfelelően. Az általunk megbízott processzorokról bővebb információt az office(@)mmfitness.at címen kérhet.

6.3. Az adatkezelés a TKG 96. § (3) bekezdésében és a GDPR 6. cikkében foglalt jogszabályi rendelkezések (így különösen a hozzájárulás és/vagy a szerződés teljesítésének szükségessége) alapján történik.

7. Cookie-k, egyéb nyomkövető eszközök és webelemzés [webes elemző eszközök, például Google Analytics, eTracker stb. használatakor]

7.1. A cookie-k és egyéb nyomkövetési technológiák, valamint a webelemző szolgáltatások funkciói többféle módon használhatók internetes platformunkon. A cookie-k kis szöveges információk, amelyek lehetővé teszik a felhasználó felismerését és elemzését, ahogyan Ön weboldalunkat használja. Az így keletkezett információk a szolgáltató szerverére kerülnek és ott tárolódnak. Arra szolgálnak, hogy weboldalunkat felhasználóbarátabbá, hatékonyabbá és összességében biztonságosabbá tegyék. A sütiket az oldalmegtekintések gyakoriságának mérésére és az általános navigációra is használják.

7.2. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy cookie-kat állítsunk be. A böngésző beállításaiban megtagadhatja a cookie-k elfogadását. Ennek működéséről a böngésző gyártójának utasításaiból olvashat részletesen. Ha bizonyos technikai és/vagy funkcionális sütik mellett dönt, weboldalunk működése korlátozott lehet. Egyes cookie-k mindaddig tárolva maradnak a végeszközén, amíg Ön nem törli őket.

7.3. Ennek megfelelő szerződést kötöttünk a szolgáltatóval a megrendelés adatkezelésére. Elkötelezték magukat irántunk, hogy betartják a vonatkozó adatvédelmi előírásokat. Az általunk megbízott processzorokról bővebb információt az office@mmfitness.at címen kérhet.

7.4. Az Ön IP-címe rögzítésre kerül, de az utolsó 8 bit törlésével azonnal pszeudonimizálódik. Ennek eredményeként csak durva lokalizáció lehetséges.

7.5. A webelemző szolgáltatóval fennálló kapcsolat szabványos szerződési feltételeken/az Európai Bizottság megfelelőségi határozatán alapul.

7.6. Az adatkezelés a TKG 96. § (3) bekezdésében és a GDPR 6. cikkében foglalt jogszabályi rendelkezések (különösen hozzájárulás) alapján történik. Mivel felhasználóink ​​adatainak védelme fontos számunkra, a felhasználói adatokat álnevekkel látjuk el.

7.7. A Facebook közösségi beépülő moduljainak használata

A Facebook közösségi hálózat úgynevezett közösségi beépülő moduljait ("bővítményei") használjuk weboldalunkon, amelyet a Facebook Inc., 1601 S üzemeltet. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). A beépülő modulokat Facebook logóval vagy a „Facebook közösségi beépülő modulja” vagy „Facebook közösségi beépülő modul” kiegészítéssel jelölik. A Facebook-bővítményekről és megjelenésükről itt talál áttekintést:

https://developers.facebook.com/docs/plugins

Ha belép weboldalunk olyan oldalára, amely ilyen beépülő modult tartalmaz, böngészője közvetlen kapcsolatot létesít a Facebook szerverekkel. A beépülő modul tartalma közvetlenül a Facebookról az Ön böngészőjébe kerül, és az oldalba integrálódik. Az integráció révén a Facebook megkapja azt az információt, hogy az Ön böngészője elérte weboldalunk megfelelő oldalát, még akkor is, ha nincs Facebook-profilja, vagy éppen nincs bejelentkezve a Facebookba. Ezeket az információkat (beleértve az Ön IP-címét is) közvetlenül a böngészője továbbítja egy Facebook-szerverre az Egyesült Államokban, és ott tárolja. Ha be van jelentkezve a Facebookra, a Facebook azonnal hozzá tudja rendelni a webhelyünk látogatását az Ön Facebook-profiljához. Ha kapcsolatba lép a beépülő modulokkal, például a „Tetszik” gombra kattintva vagy megjegyzést ír, akkor ezek az információk közvetlenül a Facebook szerverére is továbbításra kerülnek, és ott tárolódnak. Az információkat az Ön Facebook-profiljában is közzétesszük, és Facebook-ismerőseinek is megjelenítjük.

Az adatgyűjtés célja és köre, valamint az adatok további feldolgozása és felhasználása a Facebook, ill. az ezzel kapcsolatos jogait és a személyes adatainak védelmét szolgáló beállításokat, kérjük, tekintse meg a Facebook adatvédelmi szabályzatát:

http://www.facebook.com/policy.php

>

Ha nem szeretné, hogy a Facebook közvetlenül hozzárendelje a weboldalunkon keresztül gyűjtött adatokat az Ön Facebook-profiljához, ki kell jelentkeznie a Facebookból, mielőtt meglátogatná webhelyünket. Azt is teljesen megakadályozhatja, hogy a Facebook-bővítmények betöltődjenek a böngészője bővítményeivel, például a "Facebook Blocker"-vel (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

7.8. A Trusted Shops jóváhagyási pecsétje és minősítései

A Trusted Shops jóváhagyási pecsétjének és az összes összegyűjtött értékelésnek a megjelenítéséhez, valamint a Trusted Shops termékek vásárlás utáni vevők számára történő felkínálásához a Trusted Shops A Trustbadge ezen a weboldalon integrálva van.

Ez arra szolgál, hogy megvédje mindenek felett álló jogos érdekeinket ajánlatunk optimális marketingje érdekében, az érdekek mérlegelése keretében. A Trustbadge és a vele meghirdetett szolgáltatások a Trusted Shops GmbH (Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln) ajánlata.

A Trustbadge előhívásakor a webszerver automatikusan elmenti úgynevezett szerver naplófájl, amely tartalmazza például az Ön IP-címét, a visszakeresés dátumát és időpontját, az átvitt adatmennyiséget és a kérelmező szolgáltatót (hozzáférési adatok), és dokumentálja a visszakeresést. Ezeket a hozzáférési adatokat nem értékeljük ki, és legkésőbb hét nappal a webhely látogatásának befejezése után automatikusan felülírjuk.

A további személyes adatokat csak akkor továbbítjuk a Trusted Shops-nak, ha Ön a Trusted Shops termékek megrendelésének befejezése után regisztráljon a használatra, vagy már regisztrált azok használatára. Ebben az esetben az Ön és a Trusted Shops között létrejött szerződéses megállapodás az irányadó.

7.9. Webkövető eszköz

Google Analytics „IP anonimizálása” kiterjesztéssel

Ez a webhely a Google Analytics szolgáltatást használja webes elemzéshez. Ezt a szolgáltatást a Google Inc. ("Google") nyújtja. A Google Analytics "sütiket" használ. A cookie-k által a weboldal Ön általi használatáról generált információkat (beleértve az Ön IP-címét is) a Google egy USA-beli szerverére továbbítják, és ott tárolják. A Google megfelel az Egyesült Államok Safe Harbor megállapodásának adatvédelmi rendelkezéseinek, és regisztrált az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának Safe Harbor programjában. A Google ezeket az információkat arra használja fel, hogy kiértékelje a webhely Ön általi használatát, jelentéseket állítson össze számunkra a webhelyen végzett tevékenységekről, és hogy a webhely tevékenységével és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtson számunkra.

A Google ezeket az információkat harmadik feleknek is továbbíthatja, ha ezt törvény írja elő, vagy ha harmadik felek dolgozzák fel ezeket az adatokat a Google nevében. A Google nem fogja társítani az Ön IP-címét más Google-adatokkal. Megakadályozhatja a cookie-k telepítését a böngésző szoftver megfelelő beállításával; Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy ebben az esetben adott esetben nem használhatja teljes egészében ennek a weboldalnak az összes funkcióját.

Ha nem szeretne információt kapni webhelyéről. A Google Analytics látogatását továbbítja, lehetősége van egy „deaktiváló bővítmény” telepítésére a böngészőhöz. Olyan beállításokat is végeztünk, amelyek szerint a Google Analytics törli a weboldalunk látogatóinak IP-címének utolsó részét. Ez azt jelenti, hogy nem jutunk olyan adatok birtokába, amelyek alapján következtetéseket vonhatunk le az Ön személyéről

8. Hozzájárulás és elállási jog

8.1. Ha adatai kezeléséhez az Ön hozzájárulása szükséges, azt csak az Ön kifejezett hozzájárulása után dolgozzuk fel.

8.2. Elvileg nem kezeljük kiskorúak adatait, és erre nem is vagyunk jogosultak. Hozzájárulásával Ön megerősíti, hogy elmúlt 14 éves, vagy rendelkezik törvényes képviselője hozzájárulásával.

8.3. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az alábbi e-mail címen: office@mmfitness.at. Ebben az esetben az Önről korábban tárolt adatokat anonimizáljuk, majd személyes hivatkozás nélkül csak statisztikai célokra használjuk fel. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás alapján a visszavonásig végzett adatkezelés jogszerűségét.

9. Adatbiztonság

9.1. Az MMFitness technikai és szervezési biztonsági intézkedéseket alkalmaz a tárolt személyes adatok véletlen vagy szándékos manipulációja, elvesztése vagy megsemmisülése, valamint az illetéktelen hozzáférés elleni védelme érdekében. Biztonsági intézkedéseinket a technikai fejlődésnek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

10. Az Ön jogai

10.1. Önnek bármikor joga van tájékoztatást kérni a felelős személytől (MMFitness) az érintett személyes adatokról. Ha nincs jogszabályi tárolási kötelezettség, Önnek jogában áll ezeket az adatokat törölni, és tiltakozni az adatkezelés ellen. Joga van továbbá az adatok helyesbítésére és a feldolgozás korlátozására, az adatok továbbítására, valamint arra, hogy panaszt nyújtson be az osztrák adatvédelmi hatósághoz (Wickenburggasse 8-10, 1080 Bécs, email: dsb@dsb.gv.at).< /p> 10.2. Kérjük, forduljon hozzánk jogaival kapcsolatban az office(@)mmfitness.at címen, vagy írjon a következő címre:

MMFitness GmbH
Industriestraße 1 / HA00
2100 Korneuburg
Ausztria

Termék hozzáadva a kívánságlistához
Az összehasonlításhoz hozzáadott termék.